Elmia Wood 2017 -messuilla julkaistut uudet OFA-tuotteet

OFA Paragon Soft 16 on alkuperäisen Paragon 16 mallin pohjalta kehitetty avoimempi metsäketju, jossa on optimoitu suorituskyky myös pehmeille korjuumaille. Pitkittäisten nastaketjulinjojen ansiosta ketjun huoltoväli on pitkä ja lyhentäminen on äärimmäisen helppoa. Paragon 16 Soft soveltuu erityisen hyvin kuormakoneisiin, koska poikittaiset ketjulinjat pitävät ketjun hyvin renkaan päällä ajosuunnasta riippumatta. Tiheä sivuketju puolestaan suojaa rengasta sivuviiltoja vastaan. 

OFA U-Grip 22 on uusi ketju raskaille juontokoneille. Ketjulenkin alle hitsattu U-nasta takaa tasaisen voiman- ja painonsiirron renkaasta antaen erinomaisen pidon. Lenkeissä käytetyn hiiletyskarkaistun erikoisbooriteräksen ansiosta kulutuskestävyys on huippuluokkaa kovimmissakin olosuhteissa. 100 mm korkea nastaprofiili tarjoaa maksimaalisen pidon lumessa sekä mudassa ja teräväreunaiset pyöreät nastat varmistavat hyvän pidon myös jäällä ja kovalla maaperällä.