Metsäketjut

OFA:n metsäketjuvalikoimasta löytyy vaihtoehdot nykyaikaisiin - sekä kevyempiin että raskaampiin metsäkoneisiin ja vaihteleviin olosuhteisiin, joissa tarvitaan hyvää pitoa, renkaansuojaa ja ketjun antamaa lisäpainoa. OFA metsäketjut ovat valmistettu korkealaatuisesta booriteräksestä, jonka ainevahvuudet ovat rengaskoosta ja ketjumallista riippuen 11, 13, 16 tai 19 mm. Erilaiset ruutukuviot ja nastojen lukumäärä moninkertaistavat ketjumallien määrän ja takaavat sen, että jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva vaihtoehto.

Paragon

Täysin uudenlainen ketjukuvio. Vakaa pystynastarakenne.Tiheä sivusuoja. Pitkä huoltoväli. Asiakastarpeiden pohjalta  suunniteltu uudenlainen ketjumalli.

Lue lisää

Matti W

Matti W -ketjut on valmistettu suoralenkkisestä kettingistä. Ne ovat jämäkkä ja kulutusta kestävä valinta nykyaikaisiin metsäkoneisiin. Vaihtoehtoina löytyy erilaisia tiheyksiä ja ruutukuvioita rengasleveydestä riippuen.

Lue lisää

Protec

Protec-ketjut ovat erinomainen valinta moderneihin metsäkoneisiin. Ketjun tiheä sivu suojaa rengasta pahoissakin olosuhteissa. Ruutukuvion ansiosta ketju puhdistuu helposti.

Lue lisää

Craftec

Craftec on kevyempi vaihtoehto metsäkoneisiin. Ketjussa on harvempi 2-ruutuinen timanttikuvio. Ketju on nopea ja helppo asentaa ja siinä on molemmilla sivuilla kolmiosainen sivuketju sakkeleilla. 

Lue lisää

Twist

Twist–ketjut on suunniteltu keveisiin metsä- ja työkoneisiin. Ne soveltuvat myös raskaampiin metsäkoneisiin, joissa tilan ahtauden takia vaaditaan pienempiä ketjuja. Ketjun tiheä ruutukuvio antaa erinomaisen pidon sekä renkaansuojan.

Lue lisää

Tapio

Tapio on yksiruutuinen liukuesteketju keveisiin metsä- ja työkoneisiin. Harvan ruutukuvion ansiosta ketju puhdistuu hyvin ja on kevyt ja helppo asentaa.

Lue lisää