Valmistus

Palveleva ketjutuotteiden osaaja

Olemme valmistaneet vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja ketjutuotteita vuodesta 1903 lähtien. Teollisen osaamisemme juuret juontavat tätäkin kauemmas, sillä naulatehdas Loimijoki Spike Fabrik aloitti toimintansa jo vuonna 1886 samalla paikalla, Loimaan Hirvikosken rannalla. Palveluksessamme Loimaalla työskentelee noin 55  kokenutta ammattilaista, jotka ovat sitoutuneet tuotteidemme ja koko toimintamme kehittämiseen niin, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkuvasti paremmin.

Suomesta maailmalle

Valmistamme kaikki tuotteet alusta loppuun saakka itse kotimaassa, ja raaka-aineena käytämme korkealaatuista erikoisbooriterästä, jota olemme kehittäneet yhteistyössä terästoimittajan kanssa tuotteisiimme sopivaksi. Vuosien saatossa meistä on kasvanut ammattikäyttöön suunnattujen liukuesteketjujen markkinajohtaja ja laadukkaat  tuotteemme tunnetaan ympäri maailmaa. Vahvimpia markkina-alueitamme ovat Pohjoismaat, Venäjä ja Keski-Eurooppa. Kattavan keskusvarastomme ja maailmanlaajuisen jälleenmyyntiverkostomme ansiosta tuotteitamme on saatavana aina siellä, missä asiakkaamme niitä tarvitsevat.

karkaisu

Laatua ja kestävyyttä

Valmistamme laadukkaita ketjuja teollisuuden sekä maa- ja metsätalouden tarpeisiin. Kaikki ketjut on hiiletyskarkaistu erikoismenetelmällä, jossa ketjulle aikaansaadaan hyvä kulumiskestävyys korkealla pintakovuudella sekä erinomainen väsymislujuus sitkeällä sisuksella. Valikoimastamme löytyy sopiva ketjukoko kaikille nykyisille ja vanhemmille  rengasmitoille. Ketjut on helppo asentaa, ja ne saa nopeasti paikoilleen, kun lisäpitoa renkaisiin tarvitaan.
Vahva ammattitaitomme, hiottu tuotantomenetelmämme ja sertifiioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä takaavat, että  tuotteemme kestävät vaikeimmissakin olosuhteissa.

METSÄKETJUT on suunniteltu kestämään vaativissa puunkorjuuympäristöissä. Ne lisäävät pitoa, vähentävät polttoaineen kulutusta, suojaavat renkaita sekä tasapainottavat metsäkoneita. OFA Matti W metsäketju on maailman eniten myyty ketjumalli metsäkoneisiin.

MAATALOUSKETJUT tunnetaan metsäketjujen tapaan hyvästä pidostaan ja kestävyydestään. Maatalouskoneisiin on saatavana sekä pystynastallisia liukuesteketjuja että nastattomia lumiketjuja. Maatalousketjuista löytyy ketjuja  lumenauraukseen, maatalouskäyttöön, metsäkäyttöön ja myös kevyempiä malleja nopeampaan tieajoon. Tapio lumiketju on Suomen yleisin ja arvostetuin ketjumalli ja se soveltuu erinomaisesti lumeen, jäähän ja metsään.

KUORMA-AUTOKETJUT säilyttävät raskaan ajoneuvon pidon ja ohjattavuuden sekä kestävät vääntöä ja vetoa erinomaisesti vaativissa olosuhteissa. Valikoimaamme kuuluvat myös erilaisten työkoneiden nastoitetut ja nastattomat ketjut talviolosuhteisiin.

OFA-ketjutuotteilla asiakkaamme saavat lisäarvoa toiminnalleen turvallisuuden, laadun ja tuottavuuden muodossa.

OFA-ketjut on kehitetty ja valmistettu Pohjolan oloihin.