Timo Oksanen nimitetty Nordic Traction Groupin markkinointipäälliköksi

Nordic Traction Groupin markkinointipäälliköksi on nimitetty 1.3.2017 alkaen Timo Oksanen.

Oksanen vastaa konsernin kaikkien tuotemerkkien markkinoinnista kokonaisuudessaan, strategiasta toteutukseen. Hänet on nimitetty sekä paikallisen että kansainvälisen johtoryhmän jäseneksi ja hän raportoi toimitusjohtaja Tero Järviselle.

Oksasella on 20 vuoden kokemus markkinointitehtävistä, joissa hän on toiminut mm. Nokian ja Turun yliopiston palveluksessa. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta pääaineenaan markkinointi.

Tero Järvinen
Toimitusjohtaja

Lisätietoja

Timo Oksanen, markkinointipäällikkö
timo.oksanen@nordictraction.fi, +358 40 807 3893

Timo Oksanen Timo Oksanen
11.04.2017
Anna määrä
Lisää